Üniversitemiz Kablolu ve Kablosuz Ağ bağlantılarında yenilenme çalışmaları Hakkında..

Sayın Akademik Ve İdari Personelimiz,
20.09.2016-25.09.2016 tarihleri arasında Üniversitemiz Kablolu ve Kablosuz Ağ bağlantılarında yenilenme çalışmaları yapılacaktır.

Kablosuz Ağ Çalışmaları Kapsamında;

• “ikc _kampüs”  ismi ile yayın yapan kablosuz ağ bağlantısı kapatılacaktır.
  • ” ikc _kampüs” ile internet  erişimi sağlayan akademik ve idari personeller “eduroam” üzerinden internet erişimlerine devam edebilirler.
  • ” ikc _kampüs” ve eduroam ile  internet  erişimi sağlayan öğrenciler “Ogrenci_eduroam” üzerinden internet erişimlerine devam edebilirler.

Kablolu Ağ Çalışmaları Kapsamında;

• Bağlantı sağlanan kablolu İp numaraları değiştirilecektir.
  • Değişim sürecinde oluşabilecek arızaları giderebilmek amacıyla Bilgi işlem dairesi başkanlığı teknik servis personelleri hazır bulunacaklardır. Değişimin daha çabuk ve sorunsuz olması için gelen teknik personele yardımcı olmanızı rica ederiz.

Çalışmalar sırasında yaşanabilecek sorunlar için Bilgi İşlem Teknik Destek 1118 den ulaşabilir ya da Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi> Servis Talep Giriş İşlemleri>Bilgi İşlem Teknik Destek ekranından bildirimlerinizi yapabilirsiniz.