Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Ziyareti

Yeni paydaş kurumumuz Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ne 21-23 Temmuz arasında ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret sürecinde paydaş kurumumuzun "Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi" aktif edildi. Bu süreçte Organizasyon Yönetimi, Elektronik Belge yönetim Sistemi , Personel Yönetim Sistemi ve Öğrenci Bilgi Yönetim sisteminin geçişi ve eğitimi yapıldı. Toplantılar, kontroller ve verilen eğitimler sonucunda kullanıcılar tarafından UBYS kullanımına başlamış ve süreç takibinin daha iyi yapabilmesi sağlanmıştır.  Ziyaretin son gününde  Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi rektörü sayın Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ziyaret edilmiş, yapılan çalışmalar ve süreç hakkında bilgi verilmiştir.