İKÇÜ ÜBYS Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ziyareti…

6-7 Ağustos tarihlerinde Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi kapsamında Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesin’de Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Yapılan ziyarette Öğrenci Bilgi Sistemi ve Enstitü Süreçlerine yönelik eğitimler verilmiş ve toplantılar düzenlenmiştir.

İKÇÜ ÜBYS içerisinde yer alan Uzaktan Eğitim Sistemi modülü hakkında, sistemin kullanım süreçleri ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır.

Öğrencilerin ilk kayıtları ve kayıt yenileme süreçlerinin sorunsuz bir şekilde işletilmesi için gereken işlemler anlatılmıştır.

Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesinde verilen eğitimlere yoğun bir katılım sağlanmıştır.

Katılımcılara eğitim sırasında belirtilen konular ile alakalı uygulama imkanı sunularak, verimli bir interaktif eğitim gerçekleşmiştir.