Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi bilgilendirme toplantısı

Rektör Yardımcımız  Prof. Dr. Adnan KAYA ile her cuma 09:30 'da yapılan Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi bilgilendirme toplantısı kapsamında 09.11.2018 tarihinde saat:9.30 - 11.00 saatleri arasında Bilgi İşlem Daire Başkanlığı toplantı salonunda üniversitemizin Starateji Geliştirme Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, BAP Koordinatörlüğü ve Teknoloji Transfer Ofisinin katılımıyla farkındalık toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıda, ilgili birimlerin otomasyon sistemleri hakkında bilgiler verildi, birimlerin görüşleri alındı ve yapılması gerekenler kararlaştırıldı. Prof. KAYA üniversitemizde yapılan tüm kurum içi ve kurum dışı projelerin bilgilerinin otomasyon sistemine girilmesi ve istatistiklerin her açıdan görülebilir olması konusunda isteklerini belirtti. Prof. KAYA bu verilerin, ilerde bu bilgileri kullanıcak kişiler için önemli olduğunu ve bu konuyu önemle takip ettiğini belirtti.