Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi SKS Modülü Bilgilendirme Toplantısı

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adnan KAYA ile her hafta Cuma günü planlamış olan Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi bilgilendirme toplantısı 22.11.2018 tarihinde 09:30 -10:30 saatleri arasında yapılmıştır.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda üniversitemizin Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı katılımıyla SKS modülünün Farkındalık Sunumu gerçekleştirilmiştir. Modüle ait süreçler ve alt kırılımları detaylı olarak anlatılmıştır.

Akademik ve idari personel ile öğrenciler tarafından kullanılan sistemin birbiri ile entegre olan özellikleri vurgulandı.

Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi kapsamındaki hizmetlerimizden biri olan SKS Modülü ile tüm süreçlerin sistem üzerinden yürütülebildiği Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafıdan belirtilmiştir.