Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi bilgilendirme toplantısı

Rektör Yardımcımız  Prof. Dr. Adnan KAYA ile her cuma 09:30 'da yapılan Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi bilgilendirme toplantıları kapsamında 08.03.2019 tarihinde Mezun Takip Yönetim Sistemi hakkında toplantımız gerçekleştirilmiştir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı toplantı salonunda Kariyer Merkezi, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Öğrenci Toplulukları başkanlarının katılımıyla Mezun Yönetim sistemi kullanımlarında farkındalığı arttırmak için sistem kullanımı ve faydaları anlatıldı.

Öğrencilerin cv oluşturma süreçleri hakkında detaylar konuşularak mezuniyet sonrası süreçten bahsedildi. Sisteme yeni katılan özellikler ile tüm öğrencilerimiz mezuniyetten sonra da Üniversitemiz ile iletişimlerini koruyabilecek ve mesleğe atılırken ÜBYS ayrıcalıklarından faydalanabileceklerdir.